Tag Archive | book

n.o.v.e.l dan n.o.v.e.l

ape yg best pasal novel???kegilaan bagi semua wanita..betul ke??boleh jadi gak…mostly org sekeliling ku suka baca novel…dalam sehari boleh habiskan 2 3 buku..tp tu bila betul2 free…xkn asik nk mhadap novel je..xsiap keje la gaye nye..klau kat ofis duk hadap novel..abisla kene sound dgn bos…silap hari bulan novel bleh melayang kuar…tp habit org yg suka bc novel ni..die suka kan ketenangan..baca bile free..barula bleh mhayati segala bacaan…suka baca novel yg xlampau romantis..the mostly novel yg suka bace karya ramlee awang murshid..for me karya die lain dari yg lain..suka wat org bnyk befikir..tu pd my opinion la..lain org lain kesukaan nye..ni pun tgh  kumpl novel2 nye…yela xkeje..mn nk cekau duit beli duit..baik guna wat beli mknn..sbb makan tuk hidup…hohoohoh…sbnrnye nk bejinak2 tulis novel..tp xtau cmne nk mula kan..sll fkr klau kite wat satu2 watak tu cmne nk kekal dan maintain watak..dan kite pelu pastikan setiap watak di akhrkan dgn baik..means x tegantung cerite nye..tu la blum cuba blum tau..ni da fkr yg bukn2…ishhh ishhh teruknye sikap cmni…kpade kwn2 yg bnyk novel tu kasi la aku pnjm..bleh gak isi ms lapang..padahal bnyk je ke nk wat..hampeh tul..

love book

`~ Love Books because Books Will gives what you Want ~