terjawab sudah …

Assalamualaikum semua..minasan konnichiwa !!

ingat lagi entriย  Ape ini??….

sudahh terjawab beberapa hari lalu…tapi cik lily xsempat nak updet sebab agak buzy..

ianya merupakan salah satu cari untuk mempromosikan

servis terbaru iaitu Colony…yang diciptakan untuk berangkaian sosial secara SMS..

kelebihan adalah untuk pengguna Celcom sahaja :)..berminat??untuk mklumat tambahan sila klik ini yer..

 

p/s : cik lily xde mase nak berangkaian sosial ni..huhuhu

we got …

Assalamualaikum semua !!!

semalam we got this..keychain from Bali (tu pun nak citekan)..

from our staffย  En Shahran..sangat terharu..huhuh..

supaya kami x bergaduh macam budak kecil..cube teka ape yang en tu cakap…haha

~

~

~

~

~

~

~

(bila diterjemahkan macam ni la mksudnyer)

biru for me because pakai tudung biru dan merah for ana because baju nye ade color merah2 siket..

bagus betul dan sungguh adil..hehe..so tak perlu nak undi yer

walaupun kamu nampak biru itu cantik ke ape yer.

hehehe

thanks en sebab ingat kami berdua ๐Ÿ™‚

 

 

 

p/s : bila lah boleh dapat pergi ke BALI yer..

Ape ni ???

Assalamualaikum semua..good morning..

Ohaiyougozaimas!!!ย  nani o shiteimasuka?

saje nak wat tajuk gempak..sebab excited tengok promosi iklan ni merata-rata..

first tengok pun cuak gak la..apesal my pc kuar imej cam gini….

siapa yang berani kacau pc ku (dialog bila tekejut)

pastu search bagai nak rak..ok promosi produk baru rupenye (berdasarkan komen2 yang dibaca)

okler kite tungu ape ke benda alah ni..hehe..harap mantapla yer macam iklannye…

sampi ke broadband celcom pun dapat mesej infeksi ๐Ÿ™‚ lalalala (tetibe je gembira)..gerrrr

 

 

p/s : nak gie dengar Dialog Peradaban Melayu 1 : Melayu itu Siapa ?

demam Durian

Assalamualaikum semua..wah!!! sekarang musim durian..

ho chak!!!nyummy nyummy ๐Ÿ™‚

pagi tadi Ana ada kasi durian beberapa ulas

for me n my housemate tuk merasa ( banyak jugak ntah bape biji semua tu)

before this dah de Ana kasi..

semoga family Ana akan lebih murah rezeki ๐Ÿ™‚

mmg sedaaapp..

xsabar nak makan balik keje nanti…

hehehe

 

 

sumber lautan Google

 

p/s : org jauh cik Lily xbuleh makan durian banyak2..adakah saya seronok..hahaha..

Untuk Mereka…

” Dibalik kesulitan itu ada kemudahan..

Esok akan merekah bunga yang harum,

mengusir kesedihan menjadi penghibur hati “


p/s : semoga sahabatku cik nurul , zhiexi dan fiza lebih sabar dan tabah k…