Archive | 08/06/2011

rabu yang ade cerita..

Bismillah..Assalamualaikum semua

Sudah berzaman tak menulis kan..sebenarnye bile nak buka  blog nak nulis..bile pergi kat new post terus takde mood..so terus out then jalan2 ke umah tuan tanah yang lain..heheh..dari sehari ke sehari sampaila harini..tu pun bile diketuk-ketuk “ dah lama tak tulis blog kan”..segan plak nak bagi alasan yang sama kan..so dengan semangat waja (tiap-tiap kali cakap camtu)..ambil mood tulis sesuatu…

Ingat tak dengan tulisan ini..meh kite kongsi ape sebenarnye..ekceli bile da selalu sangat jalan-jalan ke rumah orang ..banyak la benda baru yang di tengok kan..so kite ni hati nye taklah kuat iman..ajakla kawan(pengaruh sebenarnye) hehehe…

“ macam sedap je kan”

“nak rase x?”

“mahal ker?”

“ xpela kite share la bape2 sorang”

“okla..guna alamat I la yer”

“ok jer..nanti nk bayar bg la tau”

sehinggalah…….

Bile da settle sumenye..ni la yang kami tunggu2..macaron :)…sekejap je smpi nye..bawak gi opis..sebab membe ni yang ade kamera..snap 2 3 keping nk wat kenangan (kononnye la tp nk tepek sini kan)..dah sudah barula makan-makan dengan nikmatnye..hehehe..sedap jugak..ade manis2..tp comel je rupenye..saiznye macam duit  50sen..

macarons

time kasih pada kak jaja..nk tau beli kat mane..tekan sini yer..bagi kami yang x mampu nk gie pusat beli belah ni beli online lebih mudah kan :)..harga pun ok..servis pun ok..baik je akak tu melayan email and mesej pertanyaan..yang penting macaron nye sedaap :)..cantik xpecah pun sepanjang penghantaran 🙂

macarons

p/s :  Orang jauh..saya nak bagi awak yang ni la..berkira-kira samaade nak courier atau stepdoor delivery..pastu saya rase cam malas plak..sebab saya nak bagi awak terliur je..hahaha tipu je la..tapi sebab saya tau awak tak suka manis kan so saya fikir tak perlu la..tapi kalau awak nak jugak nanti saya fikir semula..bleh kan..