teringin nak tengok The Royal Wedding

haii korang..ade hati tak nk tengok Prince William & Catherine Middleton ni kawin 29 April 2011 nanti

dah xlame dah..esok je kan..

RoyalWedding


cik lily memng teruja sangat nak tengok…tapi xdapat nak tengok live la..camne ni..???

ohhh cik lily baru teringat..ni kat ntv7 ade wat lintas lansung dari sana mula jam 3.00ptg esok tau..

Astro ade jugak tapi cik lily xpasti plak channel bape (banyk sgt nombor ..xingat..hehe)

pastu kan siap ade Royal Wedding Invitation..heheh..korang dapt x ???..cik lily dapat..ngehngehnghe

nak dapat x ni ha kat sini…Royal Wedding Invitation tuk korang..heheh

yang  ni official website wedding nanti..jengukla yer..Official Website of The Royal Wedding

tengok  ramai2 nanti kat sini tau..

jangan lupe esok yer..ajak kawan ramai2 tengok same.

kat opis??ala boleh je..mesti yang lain tengok jugak kan..hehe..

ok  selamat menonton nanti yer..

p/s : macam nak tengok Royal Wedding sambil makan popcorn je..boleh ker?

Advertisements

2 thoughts on “teringin nak tengok The Royal Wedding

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s