Archive | April 2011

teringin nak tengok The Royal Wedding

haii korang..ade hati tak nk tengok Prince William & Catherine Middleton ni kawin 29 April 2011 nanti

dah xlame dah..esok je kan..

RoyalWedding


cik lily memng teruja sangat nak tengok…tapi xdapat nak tengok live la..camne ni..???

ohhh cik lily baru teringat..ni kat ntv7 ade wat lintas lansung dari sana mula jam 3.00ptg esok tau..

Astro ade jugak tapi cik lily xpasti plak channel bape (banyk sgt nombor ..xingat..hehe)

pastu kan siap ade Royal Wedding Invitation..heheh..korang dapt x ???..cik lily dapat..ngehngehnghe

nak dapat x ni ha kat sini…Royal Wedding Invitation tuk korang..heheh

yang  ni official website wedding nanti..jengukla yer..Official Website of The Royal Wedding

tengok  ramai2 nanti kat sini tau..

jangan lupe esok yer..ajak kawan ramai2 tengok same.

kat opis??ala boleh je..mesti yang lain tengok jugak kan..hehe..

ok  selamat menonton nanti yer..

p/s : macam nak tengok Royal Wedding sambil makan popcorn je..boleh ker?

bile mood memanjang xde..

Assalamualaikum semua..selamat pagi semua..

pagi-pagi nie xde mood nak wat keje la

aisshhh..cmne yer..

tapi suke pegi jalan-jalan jenguk ibu2 dan kawan2 di alam maya..

kenape ??? sebab cik lily tengah rindukan ibu cik lily..huhu

sejak dua menjak ni rase rindu sangat..yela sejak abah dah xde..kasih sayang pun dekat mak aje la kan..

tapi bile jalan2 cik lily selalu tinggl jejak..tapi bile dijejaki semula xbanyak pun cite dalam rumah ni..

cik lily mintak maaf la..niat wat rumah ni sebab nak luah isi hati je..

sebab tu kadang2 aksesori rumah ni x kemas2 pun..

apepun cik lily sonok tengok ibu2  dan kawan2 semua aktif menjaga umah masing2

cerite kehidupan mereka..nantila

bile dah kemampuan sikit barula nak renovate umah ni cantik2..bagi semangat tuk diri sendiri..heheh

kepada yang ade menjengah umah cik lily ni terima kasih2 banyak ye..

da menjengah nanti cik lily kasi buah epal xpun strawbery yer..hehe 🙂

p/s : teman cik lily tengah layan lagu maher zain..kene ikut dengar jugak la 🙂 maceh google sumbangkan picture

bila nafsu terliur dan hati teringin…

Assalamualaikum semua…selamat pagi..

jom semua arini kite ramai2 gie ke  pizza hut..hehehe

kite bantai pizza Isnin – Jumaat yer

sementara stok promosi masih ade ok..

almaklumlah bile Pizza Hut wat promosi..

WOW SAVERS 50% DISCOUNT..(ni iklan tak bebayor..huhu)

bolehla nk makan selalu

ce klau hari2 biasa nak lalu depan pizza hut pun cik lily xmo..huhuhu..

p/s : klau bulan 5 promosi ni ade lagi alangkah bagusnye..hehe

Allah yang Mengetahui dan Berkuasa…

Assalamualaikum semua..selamat pagi Isnin 🙂

kehilangan arwah abah melenyapkan tempat mencurah kasih sayang

pakcik yang bersusah payah di hari-hari terakhir abah

dipanggil achik..

mengharapkan dialah tempat kita menumpangkan kasih sayang

setelah nampak  kebaikannya dan kasih sayang nye (jarang berjumpa dengan achik..maka xbape rapat)

tapi die juga pergi meninggalkan kami

menyahut seruan Illahi yang Agung

tanggal

17 April 2011

setelah setahun arwah abah pergi…

Al-Fatihah untuk achik..semoga Allah balas segala kebaikan dia di akhirat sana

diampunkan dosa dan dicucuri rahmat..Insyaallah..

wordless wednesday # 3 : 13 April


 

Assalamualaikum semua…selamat pagi..

harini genap setahun pemergian arwah abah cik lily 😦

13 September 1953 – 13 April 2010

Al-Fatihah untuk arwah abah..

 

p/s : rase macam die ade lagi kat sisi …

 

 

terjawab sudah …

Assalamualaikum semua..minasan konnichiwa !!

ingat lagi entri  Ape ini??….

sudahh terjawab beberapa hari lalu…tapi cik lily xsempat nak updet sebab agak buzy..

ianya merupakan salah satu cari untuk mempromosikan

servis terbaru iaitu Colony…yang diciptakan untuk berangkaian sosial secara SMS..

kelebihan adalah untuk pengguna Celcom sahaja :)..berminat??untuk mklumat tambahan sila klik ini yer..

 

p/s : cik lily xde mase nak berangkaian sosial ni..huhuhu