TerLinTAs II…

Hari ini adalah hari RABU..makanya bnykla kite nk merapu..buts yg elok2 aje..hihihhi..tp kn geng2 cik lily dr mlm td lg dah stat xbetul..agaknye sbb effect wat keje2 scan network..maka port2 dlm kepala pn turut tescan dan didapati telah tebuka..huhuhu..aka merapu n mereng jap..hahahah..NMAP sgt sonok tuk dikejekn..klau geng2 cik lily brani tuk myerg mana2 port2 yg telh tebuka ini sgtlah besh..Sbb dgn Nmap kite bleh tau port mane yg tebuka, version os nye n firewallnye cmne..huhuhu..sm jugk dgn gn tools lain mcm NetCat n Wireshark..tp sbb semuanye gadis2 melayu yg hanya menurut arahan xjdla wt keje2 yg bahaya ini..sbb 2sem sblm ni kami semua satu kelas telah mengerjakan sebahagiannya network alam kami dan disbbkn itu Mr Prof kami telah dipggl oleh Dr Dean..hohoho..

sambil2 wat keje ilmiah ini cik lily n kwn2 jugk telah mencari bahan2 ilmiah yg berkaitan..konon je..Antara yg telah cik liy n geng discover adalah…mugkin antara kite pnh tau n xtau atau wt xtau..actully cik lily telah mencari nama atau maksud yg seakan dgn nama geng2 cik lily..rank dapatan cik lily n geng adlh seperti berikut..

1- Farkhana (suprising ade juga Farkhâna,Morocco) – merupakan Bandar di Nador Province, Oriental, Morocco..koordinatnye 35° 16′ 48″ Utara, 3° 0′ 36″ Barat..Populasi penduduknye lebih kurg 9439 org..boleh google sendiri tuk mklumat yg lbh baik..cik anne xnk menjengah ke sana ke suatu hari nt?? honeymoon ke barangkali :)..

Farkhana,Morocco

2- Azimah (sebutan Ahjumma) – Ahjumma dalam bahasa korea merujuk kepada seseorang yang lebih tua dan telah berkahwin dan bahasa yg lebih mudah mksudnye makcik la ..kepada cik zhiexi kami tidak bermaksud memanggl anda dgn pggln itu yer..wpun kdg2 kami terpggl dgn gelaran itu..huhuuhu..rasenye cik zhiexi masih xlayak tuk dipanggl dgn gelaran makcik bukan?? masih muda kan kan kan :)..

Ahjumma

3- Fieza (lebih sedap dinyanyikan Pizza Hut Bukan Sekadar Nasi Ayam..oopss tetukar lirik) – Juga menjadi makanan kesukaan geng cik lily..Pizza Hut..Tuk setiap semester sekali bleh la agaknye..sbb agak mahal tuk makan disini kerap kali..yg pelik nye cik fieza kite ni lebih suka lepak di kopitiam n kfc..

set pizza

4- Lily – Hurmm ni adalah sejenis bunga yg juga dikenali dengan keunikan bentuk fizikalnya yang besar dan mekar seperti bintang serta mempunyai kemanisan haruman tersendiri. Bunga lily mempunyai keagungan ‘masterpiece’yang tersendiri. Sekiranya anda mencari bunga yang melambangkan persahabatan dan kesetiaan sbb bunga lily mempunyai ciri-ciri dan kualiti tersebut. Terdapat dalam pelbagai warna dan jenis, pada asasnya juga melambangkan ketulenan, penghormatan dan menjadi sumber aspirasi..tp cik lily suke bnga tulip..thumbs up kredit tuk gmbr dari blog Lady of Leisure

bunga lily

5- Hidayah – Maksudnye adalah petunjuk Allah s.wt..Selalu kite mohon kepada Allah agar diberikan hidayah kepada diri kite n hamba2Nya..Untuk mendapat hidayah Allah kite semua harus berusaha..Juga nama yg bnyk diberikan kepada anak2..kalau xcaye cuba lihat dlm kalangan kawan kite mesti ade name hidayah..dlm kelas cik lily ade 2 org..kwn2 luar ade jugk nama hidayah..tp klau mmg dah xde kwn name hidayah tu wt xtau je la statement cik lily ni yer..kredit gmbr mr google..

mohon hidayah

P/S : maaf yer kawan2 cik lily sume..cik lily tau sume dlm keadaan agak tetekan apabila masa yg bebaki adalah sedikt..chaiyok!!..

Advertisements

2 thoughts on “TerLinTAs II…

  1. ces!…nakal tul cik lily nih yew…?…hohoho….pape pun…thanks sebab sudi citer pasal kitrg berempat… berempat yer bukan merempat…. 🙂 …confirm… cari kat google realtime mesti naek rank yg 1st page…(confirm ker…?…erk!)…pape lah….HAHHAHAHA…

    • cik zhiexi : haha bkn sll I ni nkl tau :)..welcome2..ni pun idea mase kite belepak same2..pasal rank tu xtau la..haha bleh tnye mr google x??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s